Голова Шацької райдержадмінстрації провів у Пульмі виїзний прийом громадян

26 Серпня 2017, 09:00
2217 Джерело: shaadm.gov.ua

Голова Шацької райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян на території Пульмівської сільської ради.

Про це інформує прес-служба Шацької РДА.

Уже традиційними  стали виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво Шацької районної державної адміністрації. Такі зустрічі дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми територіальної громади.

22 серпня було здійснено черговий  виїзний прийом громадян головою районної державної адміністрації Василем Голядинцем на території Пульмівської сільської ради за участю  сільського голови Руслана Кушніра.

На особистий прийом до керівника району прийшли жителі територіальної громади з питаннями про освітлення вулиці Центральної с.Вільшанка та забезпечення  паливними дровами.

Більшість  питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решта взяті на особистий контроль головою райдержадміністрації. Василь Голядинець дав відповідні доручення щодо їх вирішення.

В ході виїзного прийому громадян  головою райдержадміністрації  було оглянуто об’єкти соціальної сфери (заклади культури та медицини), що знаходяться на території Пульмівської сільської ради. Особливу увагу Василь Володимирович  звернув на стан підготовки навчальних закладів до початку навчального року.

Очільник району позитивно оцінив співпрацю сільського голови, який  активно підтримує усі сільські та районні заходи. А там, де є  команда однодумців, там легше долати труднощі, щоб із впевненістю дивитися у завтрашній день.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром