Як Пульмівська сільська рада виконує свої делеговані повноваження

25 Серпня 2017, 11:05
2268

Це питання розглядалося на засіданні колегії Шацької райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації Василь Голядинець

Участь в засіданні взяли заступники голови райдержадміністрації Віктор Плейтух та Володимир Бугайчук, керівники районних установ, організацій, селищний та сільські голови, начальники управлінь,  відділів структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку засідання Василь Голядинець інформував про зміни у складі колегії: так, було запропоновано включити в її склад звступника голови РДА з гуманітарних питань Володимира Бугайчука, військового комісара Василя Матвійчука, в.о. директора Шацького НПП Віталія  Цвида, та вивести з її складу Володимира Захарка, колишнього директора парку.

Про стан виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади та дотримання чинного законодавства виконавчим комітетом Пульмівської сільської ради у 2016-2017 роках інформувала Лариса Демакова, керівник апарату РДА. До проведення перевірки були задіяні усі структурні підрозділи райдержадміністрації. Інформувала Лариса Демакова про бюджет сільської ради, його виконання та видатки, які, в основному, спрямовані на навчальні заклади, утримання апарату сільради, клубні установи.

Стосовно транспортного сполучення, то воно на території населених пунктів є задовільним, більш-менш задовольняє потреби населення кількість закладів торгівлі (їх є 12). Проводяться сільрадою заходи з покращення стану довкілля, є схема санітарної очистки населених пунктів. На виконкомах розглядаються питання про роботу закладів культури, освіти.

У галузі регулювання земельних відносин, то робота з паювання по сільській раді йде до завершення, вже видано 3 тисячі державних актів. У сільраді є 487 особистих селянських господарств, зареєстровано одне фермерське господарство «Пульмо».

Інформувала Лариса Петрівна про стан соціального захисту населення, стан об’єктів культурної спадщини, охорони земель, мобілізаційної роботи, містобудування та архітектури, роботу з профілактики правопорушень і злочинів, стан роботи зі зверненнями громадян.

Загалом члени колегії визнали роботу Пульмівської сільської ради задовільною. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024