У Шацькому національному парку з'явився ще один рекреаційний пункт

24 Серпня 2017, 18:05
2284

Гідний подарунок до Дня незалежності зробили працівники Шацького національного природного парку мешканцям та гостям озерного краю. Цими днями в урочищі Верхи відкрито ще один рекреаційний пункт, - повідомляє Волинська газета.

Робота з облаштування території та спорудження на ній малих архітектурних форм проводилася силами трудівників ШНПП у стислі терміни. У результаті для любителів відпочинку в екологічно сприятливих умовах заповідного краю створено наочну агітацію на природоохоронну та краєзнавчу тематику, 3 комфортних альтанки, біля яких спеціально оснащені місця для розведення вогнищ, дитячі гойдалки, пісочниці та інші необхідні конструкції.

Як повідомляє прес-служба Шацького національного природного парку, новий рекреаційний пункт Верхи органічно вписується в інфраструктуру екологічною стежкою «Світязянка», яка простягається заповідними лісами вздовж дороги від пансіонату «Шацькі озера» неподалік с. Світязь до с. Залісся Шацького р-ну.

Керівник ШНПП Віталій Цвид наголошує: системна робота у справі розбудови рекреаційних пунктів та екологічних стежок буде продовжуватися.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39