В Шацьку стартували міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное

23 Серпня 2017, 16:00
6991

23 серпня в селищі Шацьк, на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи, розпочалися традиційні змагання з веслування на байдарках і каное – ХХХІ Меморіал пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

До Шацька з’їхалися 185 веслувальників з Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Волинської областей України, а також з міст Пінськ і Білозерськ Республіки Білорусь - всього 11 команд.

На урочистому параді-відкритті змагань учасників і їхніх тренерів вітали директор спортивної школи Сергій Стаднік, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, секретар Шацької селищної ради Людмила Цевух, а також сестра Галини Зуб -Любов Клімова.

Гості завітали на спортивне свято з гарними подарунками. Василь Голядинець від благодійного фонду Петра Нестерука «Дізар» подарував спортивній школі баскетбольні м'ячі, Сергій Карпук вручив найбільш успішним шацьким веслувальникам Сертифікати переможців стипендіального проекту фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» - за високі здобутки у сфері фізичної культури та спорту. Людмила Цевух вручила три весла, придбані за кошти Шацької селищної ради.

Відкрити змагання, підявши державний прапор України, доручили спортсменам Шацької ДЮСШ Олександру Ягодинцю та Софії Цюп'ях. На урочистості вшанували хвилиною мовчання пам'ять відомої веслувальниці Галини Зуб та поклали до її могили квіти.

Погода не надто сприяла вдалому старту та успішному фінішу - було холодно, вітряно і час від часу йшов дощ. Проте шацькі веслувальники: Олег Дударчук, Богдан Лопухович, Ольга Шапран та Діана Мегель вже принесли в скарбничку школи перші медалі.

Змагання триватимуть два дні. Урочисте закриття відбудеться в четвер, 24 серпня, о 14.00 годині.

1

1

2

1

1

1

3

1

1

1


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром