«Адреналін Сіті»: відкриють перший і єдиний центр пізнання та розвитку «Робологікум»

22 Серпня 2017, 17:00
1821

У День знань у Луцьку з’явиться перший і єдиний центр пізнання та розвитку «Робологікум» – унікальний майданчик, де діти й дорослі зможуть поринути у світ сучасних технологій, робототехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки.

Відкриття «Робологікуму» відбудеться 1 вересня о 15 годині у Культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», – повідомляють у прес-службі КРЦ.

У секції робототехніки ви зможете не тільки побачити радіокеровані моделі роботів, а й спробувати управляти та взяти участь у змаганнях з робо-футболу, робо-боксу і робо-гонках та танкових боях. А ще відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки.

У секції «Логікум» відвідувачі матимуть нагоду ознайомитися та власноруч випробувати закони фізики, взяти участь у неймовірних дослідах і дізнатися багато цікавого.

Постійну колекцію «Логікуму» доповнено 30 новими експонатами у розділах: механіка, електрика, магнетизм, акустика, оптика. Тут ви зможете поринути у світ тривимірних оптичних ілюзій, побачити зразки «вічних двигунів», інтерактивні винаходи та багато-багато цікавого.

Серед цікавинок «Робологікуму» – секція 3D пазлів від відомого українського виробника іграшок UGEARS.

Простір «Робологікуму» організовано таким чином, що кожен зможе тут провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною. Всі представлені в центрі експонати можна чіпати руками. Вік відвідувачів «Робологікуму» – від 3 до 100 років.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024