В дитячих таборах "Супутник" і "Світязь" відбулося свято спорту

21 Серпня 2017, 16:00
3281

В дитячо-оздоровчих таборах «Оберіг» села Уховецьк Ковельського району, «Супутник» села Світязь та «Світязь» села Пульмо відбулися Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи у місцях масового відпочинку населення «Олімпійське літо» та «Школа плавання».

16-18 серпня спортивне свято провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Про це інформують організатори.

У програмі заходів в рамках «Олімпійське літо», яка включала змагання у спортивних естафетах «Веселі старти», конкурси з набивання футбольного м’яча, крутіння обруча, силомір, гри в дартс та стрибків на скакалці, взяло участь 350 учасників.

Під час проведення заходів «Школи плавання» працівники ВОЦФЗН «Спорт для всіх» ознайомили дітей з технікою безпеки та правилами під час проведення занять з плавання, з підготовчими вправами на суходолі та у воді, а також вчили спеціальним плавальним вправам з використанням допоміжних засобів (плавальних дошок, м’ячів, кругів).

Метою  заходів є виховання у дітей бажання займатися фізичною культурою і спортом, відчуття колективізму. Також діти із задоволення взяли участь в іграх на воді «Крізь тунель», «За м’ячем вплав», «Слухай сигнал».

Впродовж свята для дітей були проведені бесіди на тему здорового способу життя та шкідливих звичок в рамках Всеукраїнських інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка».

Усіх учасників фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів було відзначено грамотами та призами від Всеукраїнського та Волинського обласного центрів ФЗН «Спорт для всіх».


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024