Представники Шацької ОТГ дізналися, як стати цікавими для ЗМІ

19 Серпня 2017, 12:30
1503

Для представників об'єднаних територіальних громад у Луцьку організували дводенний семінар «Як стати цікавими для ЗМІ. Навички комунікацій для ОТГ». 

Про це повідомляє Центр розвитку місцевого самоврядування у Волинській області.

Захід відбувся за підтримки львівського хабу та у рамках програми «U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».

Участь у семінарі також взяли представники Шацької об'єднаної територіальної громади: Андрій Сичук, проектний менеджер, та Андрій Мацюк, оператор комп'ютерного набору. 

У вітальному слові директор Центру розвитку місцевогго самоврядування Анатолій Пархом'юк наголосив, що децентралізація не закінчується на рівні створення об’єднаних територіальних громад, а тому правильний менеджемент та комунікації важливі для розвитку громади. «Люди мають розуміти, що робить влада, а владу має розумію, що треба людям і куди рухатися».

На семінар прибуло близько трьох десятків представників об’єднаних територіальних громад із різних куточків Волині. У більшості із них є власні сторінки у Facebook, хтось випускає газету, а хтось опікується сайтом, тому вони б хотіли дізнатися більше про механізми комунікації для фронту будівництва місцевого самоврядування.

Як зазначив у розмові Андрій Мацюк, семінар став дуже корисним: раніше сільські ради дуже мало співпрацювали зі ЗМІ. А тепер про важливість та необхідність такої співпраці, а також те, як співпрацювати зі ЗМІ, які новини давати, в якому форматі, та про співпрацю з іншими ОТГ вони дізналися із семінару.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024