Володимир Гунчик проінспектував у районі ремонт дороги і побував на тимчасовому пункті пропуску Адамчуки-Збереже

18 Серпня 2017, 11:15
1698

Для обговорення важливих питань, пов’язаних із розвитком краю, зокрема, прикордонних районів і територій, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик здійснив робочу поїздку до двох районів: на Любомльщину та до Шацька. 

В Шацькому районі супроводжували керівника найвищої виконавчої гілки влади в області голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець – інформує Волиньpost з посиланням на прес-службу Волинської ОДА.

Першу робочу зустріч Володимир Гунчик провів із Любомльським міським головою Романом Ющуком, депутатами міської ради та представниками громади. Так, у контексті зустрічі, обговорено питання створення об’єднаної територіальної громади на базі міста Любомль та перспективи її розвитку. 

У Шацькому районі Володимир Гунчик проінспектував поточний середній ремонт дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове на ділянках у селах Світязь і Адамчуки. Окрім того, очільник Волині побував на тимчасовому переході Адамчуки-Збереже, де завершувались Європейські дні добросусідства, поспілкувався із представниками прикордонних підрозділів української та польської сторін, які проаналізували актуальність переходу за п’ять днів його роботи.

Останньою локацією у робочому плані керівника найвищої виконавчої гілки влади в області стала інспекція роботи і стану справ на митному пості «Ягодин». Пізно ввечері Володимир Гунчик прибув на митницю, аби побачити реальний стан справ із автомобільною чергою.

- Вкотре ми впевнились у тому, що основні проблеми на митниці створюють автомобілі з польськими чи, загалом, іноземним номерами. Через святкування Європейських днів добросусідства маємо пікову ситуацію, однак вона не складна і працівники митниці підтверджують, що вона буде швидко врегульована. Я за те, щоб проблема була вирішена у законодавчому полі. Окрім того, доручення, які давав Президент України Петро Порошенко, під час свого робочого візиту на митницю, повинні бути виконані, – резюмував голова облдержадміністрації.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024