Ігор Ващенюк розповів депутатам Шацької районної ради про госпітальний округ

17 Серпня 2017, 20:00
1796

В роботі позачергової сесії Шацької районної ради, яка відбулася сьогодні, 17 серпня, під головуванням Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, взяли участь Ігор Ващенюк, начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної держадміністрації, та фахівці Центру розвитку місцевого самоврядування у Волинській області.

Приводом для скликання сесії стало звернення депутатів з питання створення госпітального округу на базі ТМО Любомльського і Шацького районів.

Сесійному засіданню передувала зустріч медиків Шацької районної лікарні на чолі з генеральним директором ТМО Володимиром Дибелем з керівництвом району.

Читайте також:  Медики Шацької районної лікарні мають намір відстоювати центр госпітального округу в Любомлі.

Депутати Шацької районної ради прийняли звернення до Прем’єр-міністра України, в.о. міністра охорони здоров’я, голови Волинської ОДА щодо створення госпітального округу на базі ТМО Любомльського і Шацького районів.

Також обранці громади висловили бажання створити робочу групу, яка займатиметься вивченням питання реформування медицини і її прогнозованих результатів у сфері охорони здоров’я Шацького району. Депутатів хвилює передусім доля Шацької районної лікарні, ФАПів та джерела фінансування медичних закладів.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром