У Шацькому районі на громадських слуханнях обговорять проект каналізування

10 Серпня 2017, 10:30
2649

У Шацьку, Світязі та Пульмі проведуть громадські слухання, на яких обговорять проект каналізування навколо озера Світязь, сіл Мельники та Гаївка. Цей великий інфраструктурний проект втілюватиметься за кошти Євросоюзу.

Оголошення про проведення громадських слухань розміщено на сайті Шацької райдержадміністрації.

«Про проведення  громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у  відповідності до заяви про наміри, оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині смт Шацьк, с. Гаївка, с. Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд» у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо  озера Світязь».

 Громадські слухання відбудуться в актовому залі Шацької селищної ради  14.08.2017 р. о 15-й год. за адресою: смт Шацьк, вул. Природна, 33. Відповідальний – Гірич С.В.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у  відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту

«Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Світязь Шацького району Волинської області» у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо  озера Світязь»

 Громадські слухання відбудуться в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст с.Світязь 14.08.2017 р. о 14-й год. за адресою: с. Світязь, вул. Жовтнева, 33. Відповідальний – Цвид М.В.

Про проведення  громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у  відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту

«Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Пульмо Шацького району Волинської області». у рамках проекту  «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо  озера Світязь»

Громадські слухання відбудуться в  залі  Будинку культури с. Пульмо 14.08.2017 р. о 16-й год. за адресою: с.Пульмо, вул. Незалежності, 175. Відповідальний – Галух О.З.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у  відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту «Будівництво мереж та споруд господарсько-побутової каналізації с. Світязь Шацького району Волинської області. (Коригування).»

 Громадські слухання відбудуться в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст с.Світязь 16.08.2017 р. о 14-й год. за адресою: с.Світязь, вул. Жовтнева, 33. Відповідальний – Цвид М.В.»

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024