Волинські та польські митники домовлялися про спільну роботу під час Днів добросусідства

09 Серпня 2017, 12:15
1872

Європейські Дні Добросусідства в Адамчуках-Збереже мають відбутися на високому організаційному рівні. Про це домовилися в ході робочої наради між митними  та прикордонними службами сусідніх держав, що відбулась на МАПП Ягодин 8 серпня, - повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Обговорили питання взаємодії між чотирма службами: хронологію, логістику та інші організаційні моменти проведення заходу.

  Програма цьогорічних Європейських Днів Добросусідства в селі Адамчуки Шацького району охоплює період з 11 по 15 серпня, включає  спортивні та культурні заходи.  Очікується, що захід сприятиме посиленню міжнародної співпраці з Польщею, створенню нових проектів, обміну досвідом. Учасники наради констатували, що у Шацькому районі у 2015 році скористались можливістю перетнути кордон 25 тисяч громадян, у 2016 році – 50 тисяч. Відтак,  цьогоріч прогнозується ще більше учасників свята.

 Волинська митниця ДФС  забезпечить належну роботу посадових осіб для безперешкодного пропуску громадян під час проведення Європейських Днів Добросусідства.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром