Куди іти пішоходам: по ящиках з помідорами чи відразу під колеса? АВТОХАМ у Шацьку

09 Серпня 2017, 11:00
2319

Видання Район.Шацьк продовжує публікувати фотографії неправильно припаркованого транспорту.

Сьогодні, 9 серпня, один з читачів інтернет-видання надіслав світлину чергового автохама. Водій припаркував «Жигуля» на самому тротуарі по вулиці Шковороди в смт Шацьк. По один бік - виїзна торгівля, по інший - проїжджа частина.

То куди іти пішоходам? По ящиках з помідорами чи відразу під колеса?

«При спілкуванні водій цього транспортного засобу сказав, що то йому місцеві жителі порадили тут зупинитися. Скільки це триватиме??? Можливо, вам, редакціє, потрібно фото таких порушників передавати у відділок поліціі, для подальшого покарання цих горе-водіів» – не приховує свого обурення очевидець.

На жаль, тоді, коли ми отримуємо від читачів світлини неправильно припаркованого транспорту, проходить деякий час, і горе-водії встигають замести сліди порушення. А от чи відреагує поліція на заяву про неправильне паркування?

Район.Шацьк публікує світлини автохамів впродовж багатьох місяців, фактів порушень - десятки. Незафіксованих і несфотографованих - ще більше. Повз порушників щодня курсує автомобіль патрульної поліції, проте поліцейські, напевно, не вважають неправильне паркування порушенням, бо жодного автохама не притягнули до відповідальності.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024