Оперативна інформація з поліції: рекордна кількість ДТП, смерть під час відпочинку і георгіївська стрічка в авто

06 Серпня 2017, 09:00
3938

 

Гаряча пора в роботі працівників Шацького відділення поліції пов’язана з розпалом курортного сезону на Шацьких озерах.

З 26 липня по 1 серпня в чергову частину правоохоронного органу надійшло 92 заяви про правопорушення і пригоди. За цей період у районі померло четверо осіб, у тому числі двоє відпочивальників: 63-річна жителька міста Гостомель Київської області – у селі Гаївка, 72-річний житель міста Львів – у селі Світязь.

За тиждень у районі трапилося 9 дорожньо-транспортних пригод, у двох аваріях постраждали люди. Так, 27 липня в селі Світязь по вулиці Жовтневій 29-річний житель смт. Шацьк, керуючи мотоциклом «Вайпер 125», під час обгону автомобіля, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із вантажівкою під кермуванням жителя села Пульмо.

В результаті ДТП автомобіль та мотоцикл зазнали механічних пошкоджень. Водій і пасажир мотоцикла отримали численні тілесні ушкодження і були госпіталізовані в Любомльську центральну районну лікарню.

Ще одна ДТП з потерпілим сталася в Шацьку по вулиці 50 років Перемоги. Мотоцикліст допустив зіткнення з автомобілем, в результаті чого і постраждав. Обидва водії – жителі районного центру.

6 разів повідомляли в поліцію про крадіжки особистого майна. В урочищі Гряда у відпочивальників викрали з-під ліжка спортивну сумку з особистими речами і документами; мобільні телефони - на пляжі і з прилавка кіоску; в Світязі – мобільний телефон зі столика в барі; на базі відпочинку «Медик» - 5 велосипедів і музичний центр. До речі, велосипеди працівники поліції відшукали оперативно – по гарячих слідах, відповідно затримали і злодія.

Шахраї двічі «розвели» на гроші відпочивальників: жителя міста Луцьк – на 1 500 грн., жительку міста Рівне – на 1000 грн. Люди перерахували аванс за оренду будиночків для відпочинку в Шацьку і Світязі, а вказаних адрес на місці не знайшли.

У Світязі складено адмінпротокол на особу, яка незаконно, біля першої зупинки громадського транспорту, торгувала фруктами. Поліцейськими були зібрані матеріали та направлені в Головне управління національної поліції у Волинській області по факту функціонування гральних автоматів у колишньому приміщенні ресторану «Голубі озера», яке зараз має назву «Національна лотерея».

Двічі з села Світязь надходили скарги на гучну музику з закладів відпочинку в нічний час. Два рази повідомляли в поліцію про дітей, які загубилися в селі Світязь та урочищі Гряда. Батьків дітей відшукали, а на одну з мам, жительку міста Луцьк, правоохоронці склали адмінпротокол за невиконання батьківських обов’язків.

В урочищі Гряда, з другого поверху нічного клубу «Одісей» випав житель міста Луцьк, 1988 року народження. Був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Внаслідок падіння отримав відкриту черепно-мозкову травму, злам кісток черепа, забій головного мозку. Лучанин був госпіталізований у реанімаційне відділення Любомльської лікарні.

Житель міста Львів, який відпочивав в урочищі Гряда, помітив біля нічного клубу «Одісей» автомобіль з прикріпленою на задньому склі великою георгіївською стрічкою, про що повідомив у поліцію.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024