Дзюдоїсти з Шацька побували в Литві

31 Липня 2017, 16:40
2216

Вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Самолюк Роман Васильович) займають призові місця не лише на обласних турнірах, але й показують кращі результати на багатьох інших міжнародних змаганнях, повідомляється на сторінці Шацької райдержадмінітсрації у Facebook.

Нещодавно юні дзюдоїсти спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у традиційному Міжнародному тренувальному зборі з дзюдо «Daugai-2017» в місті Даугай Республіка Литва. Близько 400 спортсменів взяли участь зрізних країн світу, зокрема: з Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Румунії, Польщі, Білорусії та України. 
Тренувальну групу з Волині з 9 юних спортсменів, з них 4 шацьких дзюдоїстів, очолив віце-президент Федерації дзюдо Волині Грицуляк Олександр Іванович. Вдало пройшли збір і витримали всі навантаження і вихованці спортивного клубу «Торнадо»: Сергій Цекот, Назар Горніч, Роман Самолюк та Єлісей Мадрімов.
Не перший рік українську команду Литва прийняла безкоштовно. Окрім тренування для дітей організовані культурні та розважальні програми, до якої увійшла екскурсія по природних місцях, які розташовані на околицях литовського міста Даугай.
Організатори заходу юних спортсменів запросили на Міжнародний турнір з дзюдо, який буде проходити в жовтні 2017 року у м.Алітус Республіка Литва.

Тренерський склад СК «Торнадо» бажає успіху своїм вихованцям та успішного виступу у Міжнародному турнірі в Литві.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024