Шацька поліція оперативно знайшла вкрадені у відпочивальників велосипеди

31 Липня 2017, 16:05
2220

Влітку до Шацьких озер приїжджають не лише відпочивальники, а й злодії та шахраї.

Стикнутися зі злодіями в Шацькому районі довелося викладачеві Національного лісотехнічного університету України Сергієві Готю та його родині.

Декілька днів тому викладач приїхав разом із родиною попрацювати та відпочити заодно в Шацьку науково-навчальну лісоекологічну лабораторію, яка знаходиться в урочищі Медик. А заодно родина прихопила з собою п’ять велосипедів для прогулянок.

Але в ніч з 28 на 29 липня велосипеди, які знаходились прстебнутими біля будиночку відпочинку, зникли. Про крадіжку одразу повідомили в поліцію, адже вартість викрадених велосипедів становила 18 тисяч гривень.

Завдяки начальнику сектору кримінальної поліції Шацького відділення поліції Андрію Сидоруку злодіїв за гарячими слідами швидко вдалося вирахувати і затримати, а відтак - і знайти велосипеди. Викрадений двоколісний транспорт вилучений та знаходиться на штрафному майданчику в поліції, а матеріал був зареєстрований у Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Сергій Готь щиро вдячний працівникам Шацької поліції за швидке реагування та професійну роботу, а також бажає подальших успіхів у нелегкій роботі.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром