Кошти для встановлення санвузлів у Піщанській школі перекинуть на Пулемецьку

31 Липня 2017, 10:30
1359

Про стан готовності навчальних закладів району до навчального 2017-2018 року розповіла на оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, начальник відділу освіти, молоді та спорту.

 «На зустрічі з директорами обговорено перелік робіт, які мають бути виконані до початку нового навчального року. На жаль, коштів для проведення ремонтних робіт у відділу освіти немає, тож знову основна ноша лягла на плечі батьків і керівників навчальних закладів. Практично усі класи відремонтовані, залишились коридори,» - сказала Людмила Єрофєєва.

Окрім того, Світязька та Підмановська школа стали переможцями конкурсу місцевих ініціатив, тож на реалізацію своїх проектів отримають по 90 тис.грн. (Світязь - на заміну системи опалення, Підманове - ремонт фасаду школи). Так, у Світязькій школі було вирішено замінити систему опалення у трьох класах та лаборантській.

В новому навчальному році всі діти Шацького району будуть підвозитись до навчальних закладів.

Проводиться робота щодо забезпеченості паливом: дровами вже майже стовідсотково забезпечені усі школи, на торфобрикет кошти уже є, і їх вже починають використовувати.

Стосовно встановлення у школі с.Піща внутрішніх туалетів, то комісією районної ради винесено однозначний вердикт: з усіма роботами та проектами їх будівництво потягне у 500 тис.грн. Цього бюджет району не потягне. Тому кошти було вирішено спрямувати на встановлення санвузлів у школу с.Пулемець. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром