Шацьк: хуліганам заважає дорожній знак, який обмежує швидкість руху авто по вулиці Незалежності

30 Липня 2017, 14:00
2621

Знак обмеження швидкості до 40 км/год, встановлений по вулиці Незалежності в смт Шацьк, третій раз за три роки пошкодили хулігани.

Як розповів житель районного центру Олександр Терета, який щоразу ставав свідком того, як вандали руйнують громадське майно, знак явно комусь заважає.

–Разом з іншими жителями вулиці Незалежності ми великими зусиллями добилися встановлення цього знака на новій сучасній асфальтованій дорозі, де водії часто зловживають перевищенням швидкості. А це є загрозою для людей, зокрема для дітей. Через рік новенький дорожній знак зумисне зламали, наголошу - зумисне, бо збити його автомобілем неможливо. Дорожники замінили пошкоджений знак на новий. Зламали і цей. Втретє затратили багато часу і, звичайно, коштів, аби добре закріпити ще один новий знак, зацементувати його, таким чином захистивши від вандалів. Не допомогло. Пройшло лише два місяці - і знак спершу розхитали так, що він нахилився на 10 градусів, через трохи - на 40 градусів. Думаю, і він найближчим часом опиниться на смітнику, якщо не вжити відповідних заходів, – обурюється шачанин.

З надією вирішити проблему Олександр Терета звернувся в Шацьку селищну раду та до правоохоронних органів. В Шацькому відділенні поліції спершу розвели руками, мовляв:«Що ми тут зробимо?», проте після втручання обласного керівництва поліції заяву таки зареєстрували. Якщо не будуть вжиті необхідні заходи з виявлення і покарання порушників, шачанин буде звертатися до селищної ради з проханням встановити на вулиці відеонагляд. Відео обіцяє опублікувати в Інтернеті.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024