Чому комунальники не хочуть вивозити сміття після дачників із села Мельники

27 Липня 2017, 14:00
4258

На електронну адресу Район.Шацьк жителька с.Мельники надіслала фото, де на узбіччі дороги люди накидали чимало мішків зі сміттям.

«Поки не було відпочивальників – у нас була чиста вулиця. Комунальники вчасно вивозили сміття від місцевого населення, яке ми пакували в їхні сміттєві мішки. Днями приїхав трактор від Шацького національного парку, яким вивезли сміття з прибережної смуги озера Пісочне. Потім приїхали комунальники і забрали тільки те сміття, яке було упаковане в їхні мішки. А це так і залишилося лежати на вулиці. Пройшли великі дощі, на вулиці – спека, і весь цей сморід розноситься по усій вулиці. То хто має прибрати це сміття?» - запитує пані Надія.

За роз’ясненням ми звернулися до начальника КП «Будинкоуправління» Івана Коваля.

-Працівники комунального підприємства вивозять і будуть вивозити сміття від тих людей, з якими укладено договір або які користуються пакетним вивозом сміття (купують мішки з нашим логотипом). Поки на масиві Ляпове в с.Мельники  не було відпочивальників – там була чистота. Ми звідти вчасно і за графіком вивозимо сміття. А тут приїдуть дачники, зароблять гроші, а вивезти сміття хочуть «на халяву». Наші працівники не будуть безкоштовно збирати та вивозити після них сміття, і в той же час сидіти без заробітної плати.

Спільно з селищною радою неодноразово збирали власників дач, які розташовані на цьому масиві, просили укласти договори на вивіз сміття. Але реакції з їхнього боку не було ніякої. Тому що хотіли – те й мають. Але ми маємо привчити людей до порядку.

1


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39