Представники ОБСЄ зацікавилися криміногеною обстановкою в Шацькому районі

26 Липня 2017, 21:00
3054

В селищі Шацьк відбулася робоча зустріч представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні з працівниками органів місцевого самоврядування та керівництвом Шацького відділення поліції.

Метою діалогу, який пройшов 24 липня, було ознайомлення з ситуацією в Шацькому районі у сфері безпеки. В ході зустрічі представники ОБСЄ продуктивно поспілкувалися з т.в.о. начальника Шацького відділення поліції капітаном поліції Андрієм Семенюком,  повідомляють у секторі моніторингу Шацького відділення поліції.  

Спостерігач місії Іван Дудак цікавився результатами реформування відділення поліції, криміногенною обстановкою в районі, особливо в літній період відпочинку громадян, взаємодією з воїнами АТО, співпрацею поліції та місцевих рад у боротьбі з правопорушеннями.

Керівник Шацької поліції Андрій Семенюк наголосив, що реформування поліції дало змогу відійти від минулих підходів до роботи, вдалось позбутися пережитків радянського періоду часу. Служба в поліції набула нового змісту, на першому плані – робота з населенням, формування партнерських відносин з громадянами та спільне вирішення всіх нагальних проблем громади.

–Є й свої труднощі. Так, щороку, з початком літнього сезону відпочинку, у районі різко збільшується кількість відпочиваючих,  що, звісно, впливає на криміногенну обстановку. Однак спільними зусиллями ми справляємось, ситуація контрольована, нагальні проблеми стараємось вирішувати негайно. Співпраця з громадою налагоджена, в наших питаннях нам завжди йдуть назустріч. Так, нещодавно було прийнято Програму профілактики правопорушень, нам допомогли з мототранспортом для дільничних офіцерів поліції, вирішуємо питання закупівлі нагрудних відореєстраторів для патрульної поліції району, облаштування вуличних камер відеонагляду на автошляхах населених пунктів. Причин для занепокоєння немає - підсумував Андрій Семенюк.

1

 

        

        

         

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024