Як уберегтися від пожеж - рятувальники провели профілактичні бесіди з жителями Хрипська та Ростані

26 Липня 2017, 13:05
1873

Щоб запобігти виникненню пожеж, які можуть трапитися у житловому секторі району, та з метою поінформувати краян про причини, що найчастіше призводять до виникнення загорання в побуті, 25 липня рятувальники Шацького районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області здійснили профілактичні рейди у селах Ростань та Хрипськ, розташованих на території Ростанської сільської ради.

Про це повідомляється на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Спілкуючись з громадянами, співробітники ДСНС основну увагу приділили роз’ясненню правил безпеки в побуті. Батьків рятувальники закликали не дозволяти малечі самостійно користуватися сірниками, вмикати пристрої в розетку, адже дитячі пустощі з вогнем також можуть призвести до виникнення пожежі в побуті.

Рятувальники також закликали громадян бути обережними з відкритим вогнем під час господарювання  на присадибних ділянках та відкритих територіях. Вони наголосили, що розпалювання багать поблизу торфополів та лісових насаджень неприпустиме, оскільки такі дії можуть спровокувати масштабні пожежі в екосистемах.

Загалом, під час інформаційного рейду рятувальники проінструктували 161 громадян, відвідавши 51 житловий будинок.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром