У Шацьку на міні-ярмарку вакансій безробітних агітували на контрактну службу

26 Липня 2017, 10:40
1552

24 липня у Шацькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення Шацького районного військкомату з метою укомплектування Збройних Сил України за контрактом.

Про це інформує Волинський обласний центр зайнятості.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Шацького районного центру зайнятості Галина Левчук ознайомила учасників заходу про стан місцевого ринку праці та перспективи працевлаштування. Особливий акцент зробили на зростанні попиту військової служби за контрактом.

 Начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Шацького районного військкомату старший лейтенант Валентин Борух висвітлив основні шляхи створення сучасних Збройних Сил України, а саме: проведення адміністративної реформи, структурної перебудови, поступове збільшення у складі родів військ, поетапне нарощування боєздатності та інше.

Присутні ознайомилися з переліком вакансій та службою за контрактом. Шукачі роботи дізналися про основні шляхи створення сучасних Збройних Сил України, завдання Збройних Сил України, основні посади для проходження військової служби.

Валентин Борух поінформував учасників про умови прийому на військову службу за контрактом та вільні посади, за якими можливе укладання договору. Він акцентував увагу безробітних на тому, що військова служба за контрактом це: гарантоване робоче місце, безплатне медичне забезпечення, можливість заочного навчання в цивільних вищих навчальних закладах або військових інститутах, наявність повного соціального пакету, вчасна виплата грошового забезпечення.

Учасники заходу отримали інформаційні матеріали. Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024