Як ансамбль "Молодички" запалював польську публіку на фестивалі "Холя - 2017"

25 Липня 2017, 16:00
3058

Народний ансамбль «Молодички» Шацького міського Будинку культури взяв участь у фестивалі-ярмарку «Холя – 2017», який відбувся в Польщі.

«Молодички» вчетверте заспівали на традиційному  ХХІ фестивалі-ярмарку, який проходив у Холі – музеї під відкритим небом у гміні Старий Брус Люблінського воєводства.

До етно-музею з’їхалися народні майстри з Польщі і сусідніх країн Європи – демонстрували власні вироби, показували майстер-класи і відпочивали, насолоджуючись співом численних творчих колективів.

Народний ансамбль із Шацька разом із керівником Ніною Вирович були найбільш бажаними гостями на святі. Організатори знають, що шацькі співачки вміло «запалюють» публіку своїми піснями, усмішками, позитивом і гарним настроєм. «Молодички» і цього разу порадували глядачів. Виступ був із сюрпризом, бо співачки, окрім сильних голосів, продемонстрували, як майстерно володіють народними інструментами. Також виконали пісні «Червона рута», «Била мене мати», «Смерека» і польською мовою під шквал аплодисментів – «Гей, соколи».

Поляки відзначили непересічний талант «Молодичок» - оголосили співачкам подяку за активну участь у фестивалі і запросили взяти участь у наступному мистецькому заході, який відбудеться 2018 року.

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром