Шковороди: автохами минають автостоянку і паркуються на тротуарі

25 Липня 2017, 13:30
2006

Район.Шацьк продовжує публікувати фотографії неправильно припаркованого транспорту.

Один з наших читачів став свідком того, як водій припаркував автомобіль у пішохідній зоні по вулиці Шковороди в смт Шацьк (біля відділення "Нова пошта").

Це вже не перший такий випадок.

Читайте також: Улюблене місце паркування автохамів - тротуар по вулиці Шковороди

Певно, водіїв спокушає велика територія, встелена бруківкою, мовляв, пішоходам є де обійти транспорт. Проте там достатньо місця і для законного паркування. В літню пору, коли біля магазинів великий наплив транспорту, пішоходи, зокрема мами з дитячими візочками, змушені обходити транспорт по дорозі.

Ситуація з паркуванням саме в цьому місці неодноразово ставала причиною конфлікту між читачами інтернет-видання, які в коментарях висловлювали свою думку. Одні обурювалися, що автохами блокують повноцінний рух пішоходів, інші стверджували, що водії не порушують жодних правил – мовляв, територія велика, місця для всіх вистачить, відповідного знака, який би забороняв паркування, – немає. Утім, те, що мама з візочком не може пройти тротуаром, а виходить на проїжджу частину, таки свідчить про те, що водій – автохам.

Читайте також: "Автохам": водій припаркувався на тротуарі, заблокуваши прохід мамі з дитиною


 

Просимо наших читачів не збавляти активності. Фотографуйте автомобілі, які заважають вам пройти або проїхати, і надсилайте на електронну адресу видання: [email protected].

Сподіваємося, що публічний осуд хоч трохи дисциплінує водіїв-хамів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39