У Шацьку відбулася чергова сесія райради

20 Липня 2017, 09:07
1652

18 липня під головуванням голови районної ради Сергія Карпука відбулось пленарне засідання вісімнадцятої чергової сесії Шацької районної ради сьомого скликання, участь в якому взяли голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, перший заступник голови Віктор Плейтух, депутати районної ради, голови селищної і сільських рад, керівники установ та організацій району, начальники управлінь та відділів райдержадмііністрації.

Про це повідомляють у прес-службі райради.

На розгляд сесії виносились такі питання:

Звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року;

Про внесення змін до рішення районної ради від 28 грудня 2016 року № 13/4 «Про районний бюджет на 2017 рік», інформував Бебко О.З. - начальник управління фінансів Шацької районної державної адміністрації.

Звіт головного лікаря КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» про використання міжбюджетного трансферту Любомльському районному бюджету на утримання установ охорони здоров'я Шацького району за І півріччя 2017 року, інформувала Васенько Т.С., головний лікар КЗ Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів.

Звіт генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів про використання міжбюджетного трансферту Любомльському районному бюджету на утримання установ охорони здоров'я Шацького району за І півріччя 2017 року інформував Дибель В.Ю., генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів.

Звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, культури, освіти, соціального захисту населення, туризму, фізичної культури та спорту інформував Вензловський Р.Б., голова постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, культури, освіти, соціального захисту населення, туризму, фізичної культури та спорту.

Звіт голови постійної комісії районної ради з питаньсільського господарства, продовольства та земельних ресурсів, інформував Хомич Н.К., голова постійної комісії районної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних ресурсів.

Про хід виконання Районної програми  «Питна вода Шацького району Волинської області» на 2012-2020 роки», інформував Положевець В.В., головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації.

Про хід виконання Комплексної Програми розвитку галузі медицини в Любомльському і Шацькому районах на 2015-2017 роки, інформував Дибель В.Ю., генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів.

Про внесення змін до цільової Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов'язаних із виконанням військового обов'язку, призовом громадян України на військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2014-2018 роки, інформувала Бобко В.Р., головний спеціаліст сектору оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту районної державної адміністрації.

Звіт редактора районної громадсько-політичної газети «Шацький край» Грицюка В.П. про виконання своїх функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність об’єкта, збереження та ефективність використання майна у 2016 році, інформував Грицюк В.П., редактор районної громадсько-політичної газети «Шацький край».

Сахарук О.П. - керуючий справами районної ради, інформувала про продовження терміну дії контракту з головним редактором газети «Шацький край»; про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища району у спільну власність Шацької селищної ради; про уточнення переліку об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району; про передачу майна на баланс Центру ПМСД Любомльського і Шацького районі; про списання майна; про затвердження розпоряджень голови районної ради, виданих у міжсесійний період; про підтримку звернення Ковельської районної ради щодо перерозподілу рентної плати за спец використання лісових ресурсів; про звернення депутатів Шацької районної ради щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні; про затвердження плану роботи районної ради на ІІ півріччя 2017 року.

Про хід виконання рішення районної ради від 15 грудня 2016 року № 12/29 «Про стан організації пасажирських перевезень в районі, інформував Плейтух В.П., перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення районної ради.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром