Тернополяни підрахували, у скільки їм «влетить» відпочинок на Світязі

19 Липня 2017, 12:40
3084

Не тільки волиняни, а й мешканці інших областей надають перевагу відпочинку у Шацькому районі.

Щоб тернополянам краще було орієнтуватися, як спланувати свій відпочинок на Шацьких озерах, журналісти «Галасу» поцікавилися місцем розташування готелів, будиночків, які здаються в оренду відпочиваючим, а також цінами на це все задоволення.

Відтак, ціни на те, щоб орендувати помешкання – найрізноманітніші: від трьохсот гривень до майже 7 тисяч гривень за дві ночі за двох осіб. При чому, цінова політика як у готелях, котеджах, так і приватних будинках залежить від відстані до того чи іншого озера. Зокрема, чим відстань ближча, тим дорожче.

Так, готельний комплекс «Між трьох озер», що розташовується біля озера Світязь, коштуватиме за дві ночі 2 800 грн. А от готель «Euro», що знаходиться практично за 37 км від Шацьких озер, обійдеться за дві ночі у 800 грн. У деяких готелях, до слова, передбачені безкоштовні сніданки. В середньому ціни у готельних комплексах коливаються від 1500 до 2500 грн. за дві ночі.

Що ж стосується приватних садиб, то тут варіанти вже значно економніші. Зокрема, найдорожчий варіант – це 1 800 грн. за добу, а найдешевший – 55 грн. за добу. В середньому ціни коливаються у межах 150-300 грн. за добу. Пропонують, наприклад, і такі цікаві варіанти, як-от відпочинок у приватному секторі, с. Світязь, район «Чайки», 100 мдо озера. Проживання: 2-х – 4-ти-місні кімнати, гарячий душ, кухня, харчування за домовленістю, зручності на вулиці. Пропонують також скористатися човном. Обійдеться таке задоволення у 100 грн. за добу. Досить зручно і дуже дешево.

Дорога ж із Тернополя до Шацька коштуватиме в районі 230 гривень, якщо їхати автобусом. Якщо ж скористатися послугою Bla Bla Car, то вийде на кілька гривень дешевше, адже водії просять за дорогу 200 гривень. Інші ж автобусні перевізники пропонують квитки за 270 гривень. Їхати з Тернополя до Шацька в межах восьми годин.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024