Водій, який відмовив у безкоштовному перевезенні учаснику АТО в Любомлі, зробив це не вперше

16 Липня 2017, 22:10
3196

Попри вмовляння касира «достукатися» до водія не вдалося.

Про це повідомляє Кордон з посиланням на сторінку у Facebook  Андрія Сахарука. 

«Ось це розжиріле ставоріння 10.07.17р. відмовилося перевезти пасажира з посвідченням УБД при наявності квитка…І це попри вмовляння касира автостанціі. При цьому в нього не було ЖОДНОГО! пільговика…(маршрут Світязь-Луцьк,а/с м.Любомль)», – йдеться у дописі.

Але, ймовірно, водій саме цієї маршрутки робив це не вперше. Про інцидент, коли водій саме з такими ж номерними знаками маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді учаснику АТО з села Вілиця Вячеславу Борсуку. Про це писав Район.Шацьк за 7 лютого 2017 року.

Інцидент трапився у вівторок, 7 лютого, в місті Луцьк. Уродженець Вілиці, а нині житель обласного центру В’ячеслав Борсук планував доїхати до Шацька і чекав на маршрутку на зупинці біля хлібозаводу. Транспорт на вимогу атовця зупинився. Проте коли В’ячеслав показав водієві посвідчення учасника бойових дій, останній сказав з питань безкоштовного проїзду звертатися в касу автостанції, наголосивши при цьому, що вільних місць немає.

Учасника АТО його слова не переконали, оскільки він бачив, що вільні місця таки були. Незважаючи на протест водія, В’ячеслав сів у маршрутку.

В Шацьку до автостанції вийшли місцеві атовці-ветерани, аби зафіксувати порушення прав учасників АТО на пільговий проїзд. Активісти записали номер маршрутки, дізналися ім’я та прізвище перевізника, а також викликали поліцію.

Докладніше про цей випадок читайте за посиланням: Водій відмовив учаснику АТО у безкоштовному проїзді: «Держава вам і так забагато дає»

Маршрутку вдалося ідентифікувати за номерами
Маршрутку вдалося ідентифікувати за номерами

А це фото інциденту, зроблені взимку
А це фото інциденту, зроблені взимку

А номери таки співпадають
А номери таки співпадають

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром