Пульмівська та Грабівська сільради не виконали свої бюджети

10 Липня 2017, 15:50
1909

У Волинській області зафіксували перші випадки, коли об’єднана територіальна громада неспроможна виконати покладені на неї зобов’язання, - говорили під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 10 липня.

Про це повідомляє Волинь24.

За словами начальника департаменту фінансів Ігоря Никитюка, в області виконали показники усіх місцевих бюджетів, окрім Штунської, Млинівської, Грабівскьої, Пульмівської сільрад. 

«Це ті сільські ради, які в свій час мали можливість бути членами ОТГ, але відмовились. Наприклад, Пульмівська сільрада Шацького району відмовилась. Як результат – ми маємо невиконання бюджетних показників. Хоча в Пульмо не може бути невиконання бюджету». 

Очільник Волині звернувся до голів РДА, районних рад і сільських та селищних голів, аби ті активізували роботу щодо об’єднання в громади.

«Є перші випадки в області, коли ОТГ неспроможна виконати покладені на неї функції. Це говорить про те, що коли два бідних об’єдналися, то вони не стали багатими. Це не просто об’єднання, і не просто сільські ради, за ними стоїть соціально-економічний розвиток, добробут людей, співфінансування та інші питання», - додав він.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром