У Шацьку за тиждень – чотири крадіжки

08 Липня 2017, 20:00
2765

Протягом тижня до Шацького відділення поліції чотири  рази повідомляли про випадки крадіжки речей. Вочевидь, із початком літнього сезону до Шацька їдуть не тільки відпочивальники, а й злодії.

Вийшовши з автобусу у селі Гаївка, куди чоловік приїхав на відпочинок, громадянин С. не знайшов своєї сумки червоного кольору, в якій знаходились особисті речі, паспорт та майже три тисячі гривень.

Непогано поживились злодії і в Шацьку. Житель міста Луцька повідомив , що з 9 травня по 4 червня цього року  з його будинку, що в смт Шацьк, злодії викрали будівельні матеріали, інструменти та телевізор. Сума збитків – 50 тисяч гривень.

У жителя Львова 4 липня  з будинку відпочинку на одній з баз в урочищі Гряда злодії викрали барсетку, у якій знаходилось 7 тисяч гривень, банківські картки, документи та мобільний телефон. Сума збичків – 15 тисяч гривень. На тій же базі наступного дня від злодіїв постраждав ще один відпочивальник, у якого з кімнати викрали техпаспорт та ключі від автомобіля «Таврія», мобільний телефон «Самсунг» на дві сім-карти.

Матеріали про злочини поліцією було зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром