Голий, але не смішний: на пляжі озера Пісочне ходив молодик в чому мати народила

08 Липня 2017, 19:05
10359

Рівно два тижні минуло з того часу, як на одному з пляжів озера Світязь люди спостерігали компанію неадекватних чоловіків, які розгулювали на пляжі голяком, як до редакції зателефонувала наша постійна читачка та розповіла, що її сім'ї під час відпочинку також довелося зіткнутися з нудистом.

На цей раз події відбувалися на одному з пляжів озера Пісочне.

«Цей пляж мельниківці називають диким. Тут затишно і спокійно. На пляжі ми були з чоловіком та дітьми, недалеко відпочивали ще одна сім'я. Тут ми помітили молодика, який прогулювався від нас стежиною метрів за 50. Він підходив все ближче і ближче, потім увійшов в озеро далі за очеретом. Ми побачили, що він був голий,» - розповідає жінка.

Чоловік намагався відігнати голого молодика, але той не звертав уваги. Тільки один раз сказав, що шукає свої речі. «Але його зухвала поведінка зовсім не нагадувала поведінку людини, яка потребує допомоги. Швидше, навпаки. Не буду всього розповідати, що він робив,» - говорить жінка.

Її чоловік, побачивши, що від молодика не було ніяких адекватних дій, викликав поліцію. Але її приїзду уже не дочекалися: не бажаючи травмувати дітей таким видовищем, чоловік та дружина забрали дітей та поїхали додому.

Але фото вони таки встигли зробити.

Читайте також: Голі мажори на Світязі: відомі прізвища деяких відпочивальників без комплексів

Як голі мажори відпочивали на Світязі. Оновлено


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром