Світязь: провели в останню путь померлого в зоні АТО бійця

05 Липня 2017, 23:00
5971

В селі Світязь попрощалися з померлим у зоні АТО військовим контрактної служби Сергієм Грибуком.

Сьогодні, 5 липня, в Світязькому Петро-Павлівському чоловічому монастирі відбулася панахида, яку над тілом бійця відслужили архімандрит Арсеній Дем'янчук, ігумен монастиря, та Микола Вихор, благочинний Шацької округи, разом зі священиками Шацького благочиння.

НагадаємоСергій Грибук, 1980 року народження, житель села Омеляне, помер у неділю, 2 липня, на Луганщині, де проходив військову службу за контрактом. Причиною смерті військового медики назвали серцеву недостатність.

У вівторок, 4 липня, траурну процесію зустрічали в селищі Шацьк представники влади, місцеві жителі, працівники установ, організацій та духовенство.

Після служби в храмі воїни АТО Шацького району несли труну на руках до самого кладовища. Там і відбулася громадянська панахида, під час якої прощальне слово сказали ігумен Арсеній Дем'янчук, представники влади: Василь Голядинець, голова Шацької РДА, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Микола Цвид, Світязький сільський голова, та воїни АТО.

-Сергій був вірним, надійним воїном, він свідомо обрав контрактну військову службу. Пліч-о-пліч ми розмінували не одну заміновану терористами територію. Спочивай спокійно, брате. Ми про тебе не забудемо - сказав під час виступу побратим Сергія.

Бійця АТО Сергія Грибука поховали на кладовищі села Світязь.

1

1

 




 

 

    

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024