Керівники Шацького району та Влодави підписали угоду про співпрацю

03 Липня 2017, 16:00
2384

Минулого тижня у місті Влодава відбулася зустріч голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця та його заступника Віктора Плейтуха з війтом гміни Влодава Тадеушем Савіцьким.

На цій зустрічі між представниками двох прикордонних регіонів була підписана угода про співпрацю в рамках реалізації спільних Європроектів, адже партнером Шацького району в цьому проекті є саме Влодава.

Нагадаємо, що в Шацькому районі буде реалізовуватися великий інфраструктурний проект з каналізування трьох населених пунктів, які знаходяться навколо озера Світязь: сіл Пульмо, Світязь та селища Шацьк. На зустрічі також було обговорено та узгоджено фінансову сторону реалізації Європроекту.

Після зустрічі та підписання угоди Василь Голядинець та Віктор Плейтух відвідали православне кладовище, на якому поховані українці та яке знаходиться у гміні Ханськ Люблінського воєводства. Догляд за цим кладовищем закріплено за Шацьким районом, тож керівники району подякували війту гміни за допомогу в догляді за кладовищем та прийняли рішення обгородити територію кладовища парканом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39