Кримінальна хроніка: події за тиждень

02 Липня 2017, 17:20
3230

Майже 40 разів за період з 21 по 28 червня телефонували до Шацького відділення поліції та повідомляли про різноманітні події та заявляли про злочини.

Початок літнього сезону позначився і на специфіці викликів до поліції: частіше стали викликати працівників поліції в місця масового відпочинку людей, зокрема, в ур. Гряда та с.Світязь.

Необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття стало ймовірною причино загорання дровітні, яке сталося в господарстві жителя Шацька 21 червня. Дякувати Богу, пожежу було вчасно помічено та ліквідовано, тому значної шкоди вогонь не завдав.

Сталося дві крадіжки велосипедів. Перша крадіжка сталася в ур.Ступа, про що заявив житель м.Ковель, з господарського приміщення якого викрали три велосипеди. Другий велосипед зник біля Шацького БДЮТ, якого забули діти. За ніч від вело транспорту не залишилося й сліду. З однієї з кімнат бази відпочинку злодій, підібравши ключ до замка, викрав у жительки м.Червоноград телефон, планшет та взуття. Сума збитків встановлюється.

У селі Світязь трапилось ДТП. Автомобілі «Ауді» та ВАЗ. Водій останнього не пропустив на повороті Ауді, якою керувала жителька с.Світязь. Внаслідок аварії ніхто, крім авто, не постраждав.

З кафе «Лемарк», що у с.Світязь, поскаржилися в поліцію на те, що один з відвідувачів розрахувався стодоларовою купюрою, яка, на думку заявниці, була фальшивою. Поліцією проводяться заходи, котра здійснила обмін валюти. А в Шацьку біля магазину «Велес» невідомі особи підпалили шафу обліку електричної енергії, про що заявив начальник Шацького РЕМ.

Житель селища Шацьк добровільно видав поліції пристрій травматичної дії марки АЕ-790 калібром 9 мм.

Решта викликів до поліції надходили з місць масового відпочинку людей: про голосну музику та швидку їзду квадроциклістів, які заважають відпочивати, про конфлікти в закладах відпочинку, про погрози та сварки. А про осіб, які неадекватно себе поводять в ур.Іллічівка, повідомив гр. Т. Виїздом поліції було виявлено жителя м.Київ в стані алкогольного сп’яніння, на якого був складений адмінпротокол.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром