Юні велосипедисти подолали 200 кілометрів, їдучи на Світязь

02 Липня 2017, 14:10
2087

Мандрівники-велосипедисти взяли участь у міжрайонному велопробігу, що відбувався з 25 по 27 червня під девізом: «Молодь – за здоровий спосіб життя!»

У спортивно-розважальному заході, присвяченому Дню молоді та Дню Конституції України, взяли участь 44 учасники, – повідомляють на сторінці Старовижівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у Фейсбуці.

Популяризація здорового способу життя, організація змістовного відпочинку дітей, активного залучення їх до заняття спортом — мета велопробігу, зорганізованого уже п'ятнадцятий рік поспіль районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Протягом усього маршруту колону учнів Старовижівського професійного ліцею, а також галиновільської, нововижвівської, смолярівської, дубечненської старовижівської шкіл супроводжували директор центру Петро Муравчук, юрисконсульт цієї організації Юрій Лабнюк, працівники поліції, психолог та медик.

Загалом учасники велопробігу подолали майже 200 кілометрів! Побували вони в Чевелі, Дубечному, Мокрому, Кримному, Любохинах Старовижівського району, а також Венському, Положевому, Кропивниках, Плоскому, Прип'ятіШацького.

Найбільше вражень справило на подорожуючих мальовниче озеро Світязь – справжня перлина нашого краю.

Можна було побачити захват і тріумфальний блиск в очах стомлених нелегкою дорогою, але загартованих, оздоровлених і надзвичайно щасливих хлопців і дівчат, які наприкінці третього дня подорожі успішно фінішували на площі Миру в райцентрі, звідки й розпочався їхній велопробіг, під час якого також відбувалися змагання з волейболу, ігри, бесіди, дискусії.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024