В "Лісовій пісні" визначили найкращих медичних працівників санаторію

01 Липня 2017, 10:30
6281

В санаторії «Лісова пісня» до Дня медичного працівника визначали професіоналів у своїй справі – найкращих працівників відпочинково-оздоровчого комплексу в різних категоріях.

Про це пише «Новий погляд +» за 24 червня.

У номінації «Відданість професії» перемогу здобули Надія Цюп'ях та Валентина Івашковська. За «Професіоналізм та мудрість» нагородили Олену Іванюк. Відзнаки «Гармонійність у роботі» присудили Степану Забродоцькому, «Чарівність та вишуканість» – Наталії Шепелі, «Гуманність та благородність» у роботі – Мирославі Демчунь. Одностайно члени комісії віддали голоси за Світлану Сіжук у номінації «Новаторство і раціоналізм». За «Чуйність та доброзичливість» нагородили Галину Борсук. А от «Відданість та сумлінність» найбільш характерні Марії Шульжик.


 

Уже традиційно на святкуванні за першість змагалися медичні сестрички. Участь у конкурсі брали ті, хто лише цьогоріч розпочав працювати. Конкурс краси, розуму та талантів розпочали з посвяти. Головна медична сестра лікувально-медичного відділення Наталія Границька урочисто вручила дівчатам білі халати.

Оцінювали конкурсанток поважні члени журі під головуванням лікаря-невропатолога санаторію «Лісова пісня», кандидата медичних наук Олени Іванюк. Запросили у суддівську команду й відпочивальника – лікаря терапевтичного відділення Чернівецького військового госпіталю Сергія Фоменка. Також виступи молодих спеціалістів оцінювали лікар-невролог, завідуючий відділенням реабілітації учасників АТО Володимир Дубневич, лікар-УЗД Ірина Жмурко та Наталія Границька.

Аби здобути звання «Краща медична сестра санаторію «Лісова пісня» 2017», наймолодші працівниці змагалися у кількох конкурсах. Дівчата відповідали на питання журі про медичну справу, проявляли кмітливість під час каверзних питань ведучої та залу. Демонстрували свої творчі та кулінарні здібності. Усім присутнім вони довели, що не лише красиві, а й розумні і талановиті.


 

Так, Ірина Дем'янчук майстерно читала вірш керівника ансамблю «Лісова пісня» Галини Корнелюк. Наталія Войтюк зачарувала присутніх грою на бандурі та душевним виконанням «Молитви за Україну». Катерина Корнелюк прочитала власну поезію про «Лісову пісню», чим неабияк всіх здивувала. Надія Степура та Ірина Карамач також емоційно декламували вірші.

Надзвичайно смачні страви приготували учасниці змагань. У всіх конкурсах судді ставили настільки різні бали, що передбачити, хто ж здобуде перемогу, було складно.


 

– Дівчата знають, як працювати з медичною технікою, уміють проводити всі процедури, – розповідає Наталія Границька. – Дуже добре, що проводиться такий конкурс. Ми приємно здивовані, що, окрім професійних навиків, хтось уміє на бандурі грати, а хтось вірші складає. Не можливо когось відзначити особливо. Всі медсестри молодці. Стараються, активні та й відпочиваючі схвально відгукуються про них.

Та все ж таки довелося зробити вибір: перемогу і звання «Краща медична сестра санаторію «Лісова пісня» 2017» отримала медсестра електрокабінету Ольга Хомич. Дівчина родом із Каменя-Каширського. Відразу після училища приїхала працювати в «Лісову пісню», тут і залишилася. Окрім медичної справи, знається на травах, любить гостре слово, смачно готує, гарно співає.

Всі конкурсантки отримали квіти, привітання та подарунки.

– Я себе бачила великим клініцистом. Але так склалася доля, що пішла по направленню за своїм чоловіком працювати в санаторій «Лісова пісня». Ви б знали, як хвилювалася, – пригадала у заключному слові Руслана Дибель, в.о. директора санаторію. – Думаю, у вас теж є переживання, адже, напевно, мріяли про велику медицину. Повірте, вона завжди буде такою, якщо ви в ній станете великими.

Ірина ХВИСЮЧИК


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39