Світязянка Світлана Чернякова – учасник фестивалю «Яскраві діти України»

29 Червня 2017, 21:35
3539

На Волині 27 червня вперше в обласному драматичному театрі відбувся фестиваль юних талантів «Яскраві діти України».

Організатором конкурсу у Волинській області став народний депутат України і засновник благодійного фонду «Патріоти Волині» Степан Івахів. На Волині такий фестиваль юних талантів відбувається вперше.

Сам конкурс «Яскраві діти України», автором ідеї якого є народний депутат України і засновник ГО «Яскраві діти України» Ярослав Москаленко, відбувається в рамках фестивалю Sanremo unior. Тобто переможці представляютимуть Україну на конкурсі юних пісенних талантів у Сан-Ремо в Італії.

Участь у конкурсі взяли 25 юних співочих волинян віком від 8 до 15 років, які виступали у трьох вікових категоріях.

Наш район представляла Світлана Чернякова - солістка Шацького районного будинку культури, яка виконувала пісню «Твоя земля» .

Підтримати нашу  учасницю  приїхали рідні і друзі, вчителі та учні Світязької школи.

Журі конкурсу очолив організатор фестивалю, нардеп Степан Івахів, а до його складу увійшли відомі діячі української естради – народні артисти України, поети, співаки і композитори Тарас Петриненко та Юрій Рибчинський, а також співачки Віра Кекелія, Світлана Тарабарова, Рімма Шаповалова та Галина Конах.

Отож, в ході фінального гала-концерту конкурсу його юні учасники виконували пісенні композиції під супровід оркестру Bright band. Перед кожною піснею глядачі та члени журі мали можливість побачити і своєрідні відеопрезентації, в ході яких учасники конкурсу розповідали про себе та про свою малу батьківщину.

Пісенні номери юні артисти виконували і справді майстерно. Репертуар був різний – народні та естрадні пісні, лунали і композиції не тільки українською, але й іноземними мовами.

Усі учасники конкурсу отримали дипломи лауреатів та подарунки від благодійного фонду «Патріоти Волині».

Провідний методист Шацького РБК Вікторія Ягодинець.

2

3

4

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром