Як голі мажори відпочивали на Світязі. Оновлено

29 Червня 2017, 12:50
28671

Вчора, 28 червня, вся Україна відзначала державне свято – День Конституції.

По-своєму, оригінально вирішила відзначити це свято на березі озера Світязь компанія з вісьмох молодиків, якщо можна так сказати, бо їхній вік становив від 20 до 50 років.

Оригінально – тому що дехто з них з’явилися на пляжі, який знаходиться в масиві Іллічівка (Пульмівська сільська рада) голяком.

Це обурило відпочивальників на пляжі, бо серед них були й діти. І таке неподобство люди стерпіти не могли. Тим паче, що один з молодиків звернувся й до 12-річної дівчини зі словами типу «мала, у тєбя чьо, попка загаряєт». Дісталося погроз і коменданту масиву, який намагався їх спровадити з пляжу: «ти нє жилєц» - лунало на його адресу.

Люди викликали поліцію. Але, як стверджують очевидці, реакція правоохоронних органів була надто млявою. Бо компанія, як кажуть очевидці, складалася з мажорів: один з голодупих відпочивальників - син екс-заступника міністра колишнього режиму Януковича, інший – генеральський син.

Та відпочивальники теж виявилися людьми не простими, бо побачивши таку реакцію, підключили до дій своїх знайомих. Зрештою, як стало відомо з інсайдерських джерел, на молодиків таки завели кримінальну справу і вона є на контролі у міністерстві, аби її «не спустили на гальма». 

Також пізніше в Шацькому відділенні повідомили, що на одного з чоловіків, жителя м.Київ, 1969 року народження, був складений адмінпротокол.

Фото надані одним зі свідків події.

6

1

1

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50