Шацьк: в День молоді для жителів селища співав народний артист України

26 Червня 2017, 14:18
3369

В Шацьку відсвяткували День молоді.

Веселе, тепле, багате на позитивні емоції, творчі виступи і яскраві враження свято, яке традиційно припадає на кінець червня, відсвяткували в районному центрі.

В селищний сквер прийшла не лише молодь, а й дітвора і дорослі жителі райцентру. Працівники Шацького районного будинку культури подбали про те, аби цього дня ніхто не сумував. Жартівливий танцювальний конкурс зі шваброю, ігри, запальні флеш-моби перепліталися з танцювальними номерами у виконанні ансамблів під керівництвом Валентини Демакової, та сольними номерами Світлани Постернак, Марини Забродоцької, Максима Веремчука, Вікторії Ягодинець, Оксани Озимок та Марії Шпак.

Глядачі активно вболівали за учасників конкурсу караоке, в якому впевнено перемогла шачанка Олена Гацюк.

Найочікуванішою подією святкової програми став виступ учасників фестивалю військово-патріотичної пісні «Хвилі Янголів Свободи», який в рамках туру Волинською областю завітав до Шацька на запрошення Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, Сергія Віннічука, Шацького селищного голови, та Шацького районного військового комісаріату.

Для шачан співали Олекса Бик із Києва, Олеся Чайка з Павлограда, Сергій Бойко з Дніпра, Василь Марчук з Ковеля, народний артист України Василь Була зі Львова, Володимир Когутяк (гурт The Rockgasm) з Івано-Франківська.

Вечері відбулася молодіжна дискотека.

1

1

1

1

2

1

1

1

2

1

1

1

2

1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024