Кримінальна хроніка району: 28 скарг та одна подяка

25 Червня 2017, 09:55
3649

З 14 по 20 червня у Шацькому відділенні поліції зафіксовано 28 повідомлень про злочини та інші правопорушення.

Не обійшлося й цього тижня без хибних викликів. Не підтвердилася інформація про розпивання спиртних напоїв невідомими особами, що приїхали до озера Люцимер на позашляховику. Не підтвердився й факт бійки, що нібито відбувалась території між озерами Чорне та Люцимер вранці 19 червня.

Сталося два ДТП у селі Світязь. Перше повідомлення було до поліції 15 червня про те, що патрульними виявлено автомобіль, який з’їхав у кювет. Виявилося, що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та опинився у кюветі. Ні водій, ні авто пошкоджень не зазнали, тож на чоловіка був складений протокол за керування автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння. У другому ДТП 18 червня водій увечері біля «Лемарку» автомобілем збив двох дівчат. Постраждалих з травмами відправили до лікарні.

До 42-річної жительки села Ростань телефонували невідомі, представившись районною адміністрацією(!), стверджують, що та винна 30 тис.грн. та погрожують їй фізичною розправою. Телефонував до поліції чоловік та казав, що в лісі села Пулемець заблукав, потім із чоловіком обірвався зв’язок. На місце виїжджали дві групи патрульного реагування, заявник таки знайшовся.

15 червня поблизу нічного клубу «Одіссей», що в ур.Гряда, невідомі особи (молоді чоловіки-відпочивальники) погрожували пошкодити літнє кафе, оскільки продавець закладу, який ще навіть не розпочало роботу, відмовився продати їм пиво. О третій годині ночі 19 червня в урочищі Гряда біля нічного клубу «Одіссей» сталася масова бійка за участю невідомих осіб. Чоловіки так побилися, що декількох було госпіталізовано до лікарні.

Про нанесення їй тілесних ушкоджень в селі Піща візуально знайомою особою заявила до поліції 20-річна дівчина.

Допомогла поліція встановити місце знаходження 14-річного жителя Червонограда, про що просила його мати. Хлопець, посварившись з матір’ю, пішов у невідомому напрямку.

Традиційно телефонували до поліції та повідомляли про сімейні сварки та конфлікти, словесні образи та погрози фізичною розправою (Шацьк, Світязь, Ростань, Плоске).

За тиждень повідомили до поліції про смерть чотирьох осіб.

Але окрім таких повідомлень, до поліції зателефонували, щоб подякувати за оперативну роботу. Висловив подяку поліції в телефонній розмові рядовий Самооборони Волині разом із дружиною, котрі «ввічливо, швидко і професійно вирішили його питання».

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024