Скількох медалістів має Шацький район після результатів ЗНО

23 Червня 2017, 22:10
2850

16 червня випускники шкіл склали останній екзамен із зовнішнього незалежного оцінювання. І з нетерпінням чекали результатів, адже від кількості балів, які випускники отримали під час складання ЗНО, залежатиме не лише їхній вступ до вищих навчальних закладів, а й те, чи підтвердили вони свої знання.

Особливе хвилювання було, звичайно, у претендентів на золоті та срібні медалі. Всього в Шацькому районі зовнішнє незалежне оцінювання складали 85 випускників.

Як повідомляють у відділі освіти, молоді та спорту Шацької РДА, з 15 претендентів на золоті та срібні медалі після основної сесії ЗНО залишилось семеро. Відповідно район цього річ має чотири золотих медалісти та трьох срібних.  

Серед одинадцятикласників золоті медалі отримали Дарина Козак і Христина Мегель (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк»), Тетяна Семенчук ( ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь), Андрій Німець (Пульмівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Срібні медалі мають Валентин Сакура, Юрій Лукашук (ЗОШ І-ІІІ ст. с.Світязь), Віктор  Боярчук  (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк»).

Як стало відомо з власних джерел, деякі претенденти на медалі з Шацького району подали апеляцію та чекають результатів.

Для порівняння. Як повідомляє Район.Любомль, у Любомльському районі зовнішнє незалежне оцінювання складали 252 учні, з них претендентів на золоті медалі було 27, а на срібні – 12. На жаль, лише менше половини їх виправдали надії.

Цьогоріч золотими медалістами стало три випускники зі шкіл сіл Машів, Забужжя, Вишнів, а срібними – 14.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024