Шацьк: маму загиблого героя привітали з днем народження

22 Червня 2017, 14:20
5623 Джерело: www.shaadm.gov.ua

В Шацьку привітали з днем народження матір загиблого на сході України Сергія Мокренка.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець спільно з військовим комісаром Шацького районного військового комісаріату Василем Матвійчуком відвідали сім’ю загиблого учасника АТО Сергія Мокренка та привітали з днем народження його маму Любов Буз, - інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації зазначив, що у нашій країні з’явилася категорія жінок-матерів, які родинні свята зустрічають зі сльозами на очах. Він говорив про мам, які вже ніколи не почують вітань від своїх синів, не отримають подарунків, листів, не обнімуть своїх дітей. Адже за кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка – мати, яка його ростила, звичайно ж не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила і оберігала його своїм материнським серцем, знайшла в собі сили благословити його на захист України, за яку він віддав найцінніше – своє життя.
Представники влади висловили Любові Миколаївні щирі слова вдячності, побажали міцного здоров’я, витримки, добробуту, родинної злагоди та мирного неба. Вони запевнили, що завжди будуть допомагати в будь-яких справах і підтримувати.

І слово дійсно лікує, рятує і надає сенс життя..
Хай кожен син повернеться додому,
Хай кожна мати обійме свою родину,
Дай, Боже, не дізнатися нікому,
Як на війні утратити дитину!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024