Прикордонник із Шацька став головним героєм весільного розіграшу на Ягодині

18 Червня 2017, 21:40
5768

Оксана Тичковська із села Рівне навчається у Вроцлаві, здобуває фах бізнес-аналітика. Коли дізналася, що її коханий Юрій Петрук із Коцюрів уже закінчив Національну академію Дежприкордонслужби й отримав направлення у Харків поїхала його привітати і провести.

Та в Україну втрапила з пригодами, - пише Район.Любомль.

Під час оформлення паспортів на авто дівчини зреагувала службова вівчарка Анна. У прикордонника Юрія Лук'янчука, жителя Шацька, виник сумнів щодо автомобіля і її власниці.

Оксану, яка їхала зі своєю мамою Тетяною, направили в бокс на детальний огляд автомобіля, в ході якого було знайдено два чималі пакунки з білим порошком і ще кілька таблеток, заборонених для ввезення в Україну.

Спеціалісти, які взялися оглядати виявлене. Припустили, що це амфітамін або героїн.

Дівчині влаштували допит, який не на жарт її схвилював. Попередили, що їй загрожує чималий строк: від 3 до 6 років тюрми.

Оксана свою причетність до знахідки заперечувала та запевняла, що не перевозила нічого забороненого, звідки взялися пакунки теж не знає.

Фінал історії був для неї ще більш неочікуваним. Адже зі 101 червоною трояндою до дівчини підійшов коханий Юрій, який вирішив розіграти її так і зізнатися у коханні.

«Ми зустрічаємося 6 років. За цей час я зрозумів, що моє життя без тебе марне, – хлопець вручив дівчині квіти і, ставши на коліно, запитав: – Ти вийдеш за мене заміж?»

Оксана, зі сльозами на очах, відповіла «так». Під бурхливі оплески працівників митниці Юрій одягнув обручку коханій.

Дівчина розповіла, що спочатку не злякалася, думала, що це якась помилка, але коли їй повідомили про термін, який загрожує, нею опанував страх.

Сценарій-розіграш молодий прикордонник-лейтенант Юрій придумав разом із другом Михайлом Федонюком. Вони довго думали, як це зробити, і тут на допомогу прийшла Державна прикордонна служба.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром