Студентам Шацького лісового коледжу розповіли про негативні наслідки нелегального працевлаштування

16 Червня 2017, 13:00
1409

У рамках проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо легалізації зайнятості населення заступник начальника Шацько-Любомльського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Олена Лончук провела зустріч зі студентами Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька.

Тема зустрічі: "Молодь - за легальний заробіток" - інформує сторінка Шацько-Любомльського об'єднаного управління Пенсійного фонду у Facebook.

Фахівець роз’яснила, як важливо турбуватися про своє майбутнє та гідну старість іще змолоду, пояснила про негативні наслідки для пенсійного забезпечення майбутніх пенсіонерів у разі нелегальної зайнятості та отримання заробітної плати в „конверті”. Звернула увагу на переваги отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на отримання соціальних гарантій: право на оплату лікарняного, охорону праці, допомогу по безробіттю та гідну пенсію.

Олена Лончук розповіла, як зареєструватись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України і здійснювати постійний контроль за даними, що впливатимуть на майбутню пенсію.

Студенти коледжу були зацікавлені наданою для них інформацією, ставили багато різних запитань, на які отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді. Під час заходу роздано інформаційні матеріали : «Зарплата в конверті – втрачена пенсія», «Користь веб-порталу».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром