Світязь: у дитячому таборі "Супутник" відсвяткували початок сезону відпочинку та оздоровлення

15 Червня 2017, 14:44
24244

В дитячому таборі «Супутник», що на озері Світязь, урочисто відкрили літній сезон оздоровлення.

Сонце, сосновий ліс, чисте повітря, мальовниче озеро – всі ці переваги  літнього відпочинку, а ще весела компанія, енергійні вожаті-затійники і турботливі вихователі щороку приводять до дитячого табору сотні дітей не лише з усіх куточків Волині, а й інших областей.

-Цьогоріч на відпочинок у першій табірній зміні прибуло 126 дітей. В трьох наступних змінах плануємо оздоровити по 240 дітей у кожній, - розповідає новопризначений директор табору «Супутник» Валентина Стаднік, вчитель НВК  «загальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ст.» смт Шацьк.

Оздоровчий заклад зустрів своїх перших відвідувачів оновленим та причепуреним, а ще великою кількістю квітів, фантастичними композиціями із соснових шишок і моху по всій території, фотостендами про життя та історію табору. До цієї краси доклали працю своїх рук і працівники, і діти.

На території табору – 8 корпусів, просторий актовий зал, велика їдальня, майданчики для проведення дискотек та табірних урочистостей, реконструйоване приміщення душових кімнат – окремо для хлопчиків і дівчаток, воду в яких нагрівають сонячні батареї на даху споруди; цивілізовані туалети, спортивний майданчик. А за десяток метрів – теплий і лагідний Світязь, улюблене місце відпочинку дітвори.

Директору табору в цьому році допомагатимуть кухарі з Колківського вищого професійного училища, вихователі з усіх шкіл області, а також вожаті – вихованці з Київського національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, Київського університету імені Бориса Грінченка, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Національного університету «Острозька академія», педколеджів із Луцька і Володимира-Волинського.

Для дітей членів профспілки працівників освіти одна путівка на 2 тижні з 5-разовим харчуванням вартує 1100 грн, а іншим батькам доведеться заплатити за своїх дітей повну вартість – 4500 грн.

5 червня розпочався заїзд першої зміни дітей, а вже 9 червня дітвора разом із своїми наставниками презентували свій красивий табір перед гостями з району – Людмилою Єрофєєвою, начальником відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, Катериною Редько, головою районної організації профспілки працівників освіти, Оленою Гуж, начальником відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної  діяльності апарату РДА.

Пісні, танці, голосні речівки, запальні флеш-моби, урочисте внесення прапора табору, виконання гімну «Супутника» -  все це створило атмосферу свята. Та найбільше теплих слів і подарунків під час відкриття дісталося директору  табору Валентині Стаднік. За плечима у Валентини Андріївни – чималий досвід роботи в «Супутнику», вона чудовий педагог, тому швидко знайшла спільну мову і з дітьми, і з працівниками табору.

-А коли є взаєморозуміння, то, надіємося, будуть і гарні результати нашої спільної праці. Разом ми зробимо все можливе, щоб організувати безпечний та змістовний відпочинок для дітей та гарно їх оздоровити, - розповідає Валентина Стаднік.

В таборі заплановане проведення різноманітних заходів, яскравих свят, конкурсів, змагань, майстер-класів та зустрічей з цікавими людьми. Обіцяють, що буде весело!

2

1

2

2

2

1

1

1

1

1

1

3

2

1

2

2

2

2

1

1

1

1

2

2

 

Коментарі
03 Червня 2022, 20:03
Доброго дня, чи буде працювати табір 'Супутник' у 2022 році, також хотів би попросити контакні номера)
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром