У Шацькому лісовому коледжі змагалися лісоруби

10 Червня 2017, 10:30
1765

30 травня серед студентів Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька  відбулися  традиційні змагання  лісорубів, організовані цикловою комісією технічних дисциплін за сприяння та підтримки ТОВ «Андреас Штіль».

Про це інформує сайт Шацького лісового коледжу.

За звання «кращий» з розбирання і збирання пиляльного вузла пили, обрізки сучків, точного розкряжування та розкряжування деревини комбінованим способом  змагалися студенти третього курсу.  Головний акцент організатори заходу робили на дотриманні вимог охорони праці під час виконання усіх вправ, швидкості їх виконання та недопущенні порушення розроблених правил.

До складу журі увійшли викладачі коледжу. Спостерігати за гарячими баталіями мали змогу студенти старших та молодших курсів, викладачі.

Журі оцінювало  фаховий рівень за такими критеріями, як швидкість роботи, якість і точність виконання завдання та дотримання техніки безпеки. До речі, саме за порушення правил безпечної поведінки при виконанні усіх вправ деякі учасники змагань отримали штрафні бали, що позначилося на їх кінцевому результаті.

Та, мабуть, найбільше захоплення у спостерігачів і самих лісорубів викликав останній етап змагань -  коління дров. Тут лісоруби мали можливість показати не лише свої професійні навики, а й спритність та витримку.

За підсумками усіх конкурсів, переможцем стала група ЛГ-35 в складі Базюка Андрія, Краснодемського Валерія та Приймака Анатолія.

Грамоти та подарунки отримали також інші призери, а саме в номінації монтаж ланцюга Бірук Сергій група ЛГ-34, точне розкряжування та розкряжування деревини комбінованим способом двічі відзначено  Краснодемського Валерія та з розбирання і збирання пиляльного вузла пили Приймака Анатолія обоє з команди переможниці.

В точності рубання переміг Яцина Валентин, група ЛГ 33. Цінні призи з логотипом компанії STIHL та картки на знижки у фірмових магазинах  отримали переможці, заохочувальні подарунки – всі учасники. Від студентського профкому команди учасники отримали солодощі.

Адміністрація коледжу висловлює велику вдячність ТОВ «Андреас Штіль» за сприяння у проведенні змагань та сподівається на подальшу співпрацю.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39