Юні дзюдоїсти змагалися за кубок Шацьких озер

08 Червня 2017, 16:00
2914

 3-4 червня на базі пансіонату «Шацькі озера» відбувся VI Міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат «Кубок Шацьких озер».

Про це повідомляє сайт Шацької райдержадміністрації.

Турнір проходив під патронатом президента Федерації дзюдо Волині Івахіва Степана Петровича.

У ньому брали участь представники України та Білорусі. За кубок змагалися учасники з Луцька, Самарів, Ужгорода, Любомля та  Шацька (вихованці СК «Торнадо»).

Організаторами турніру стали Шацька райдержадміністрація, Шацька районна рада, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Федерація дзюдо Волині, Шацька ДЮСШ та СК «Торнадо».

В урочистому відкритті турніру взяли участь голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, директор федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич, депутат Шацької районної ради Олексій Писачук,  очільник спортивного клубу «Торнадо» тренер Роман Самолюк та судді міжнародної категорії.

Кожен учасник гідно представив себе, честь наставника та свого міста. Вразила бойова стійкість дзюдоїстів, їх витривалість та бажання перемогти. Неодноразово можна було побачити, як маленькі дзюдоїсти стримували емоції, коли виходили з сутичок переможеними. Допомагали вихованцям як тренери, так і батьки, які вболівали за своїх борців.

Вручали нагороди переможцям VI Міжнародного турніру з дзюдо серед юнаків та дівчат «Кубок Шацьких озер» Віталій Терешкевич, Сергій Карпук, Людмила Єрофєєва, Роман Самолюк. У вітальних словах вони побажали усім учасникам успіху і подальших перемог та підкорення нових спортивних висот. 

Вихованців СК «Торнадо» до чергового турніру підготували тренери Роман Самолюк, Ігор Самолюк та Руслан Кузько. Батьківський колектив та вихованці спортивного клубу «Торнадо» висловили щиру вдячність тренерам, організаторам,  представникам районної та місцевої влади, депутатам районного та місцевого рівня за підготовку та організацію турніру з дзюдо, який проходить щорічно на теренах Шацьких озер.

Фото змагань - зі сторінки СК «Торнадо» у Facebook

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром