Як журналісти "Шацького краю" професійне свято відзначали -ФОТОРЕПОРТАЖ

07 Червня 2017, 17:00
2971

Працівники редакції районної газети «Шацький край» відзначили своє професійне свято - День журналіста.

6 червня творчий колектив районки прийшли привітати читачі газети, представники влади, співзасновники і просто хороші друзі. Квіти, подарунки, щирі побажання від Василя Голядинця, голови Шацької райдержадміністрації, Віктора Плейтуха, першого заступника голови Шацької райдержадміністрації, Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, Сергія Віннічука, Шацького селищного голови, додали гарного настрою.

2

 

3

2

2

 

Вітали колектив працівники ПриватБанку, дитячо-юнацької спортивної школи, почесний житель Шацька Костянтин Чесноков, представники відділу освіти, молоді та спорту, друзі, шанувальники. А телефонних дзвінків було так багато, що ледве встигали відповідати.

2

2

 

Традиційним подарунком у День журналіста став візит до редакції представників фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» Володимира Бащука і Тетяни Дацько - із подарунком – гігантським тортом.

2

2

2

1

 

Але найбільш приємною новиною для творчого колективу стала звістка про нагородження редактора газети Віктора Грицюка нагрудним знаком і грамотою Верховної Ради України. Нагороду Віктору Петровичу вручили цього ж дня в Волинській обласній державній адміністрації.

2

2

2

 

Працівники «Шацького краю» усім вдячні за теплі слова, приємні подарунки, за співпрацю, розуміння і підтримку. Вони щиро вірять, що здійсняться всі побажання, сказані цього дня на їхню адресу, а газета, на яку чекає роздержавлення, переживе нелегкі часи, твердо стане на ноги і радуватиме читачів новинами з життя краю.

6

 

  

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024