Автохам: "золота молодь" паркується в Шацьку, де їй заманеться

06 Червня 2017, 13:00
3214

Район.Шацьк продовжує публікувати фотографії неправильно припаркованого транспорту.

Цього разу один з наших читачів став свідком того, як у понеділок, 5 червня, близько 13:30 години компанія молодих людей, так звана "золота молодь", на недешевому автомобілі під'їхала, точніше - в'їхала  до продуктового магазину по вулиці 50 років Перемоги, що в смт Шацьк.

–Та, очевидно, дуже поспішали, бо не звернули уваги, що автостоянка біля цього магазину порожнісінька.  Дивує те, що автомобіль з волинськими номерами, а також те, що в салоні автомобіля перебувала молода жінка з немовлям, яку, мабуть, спосіб керування та поведінка на дорозі водія цілком задовольняє...- пише житель Шацька у своєму листі до редакції.

Нагадаємо, видання Район.Шацьк започаткувало нову рубрику «Автохам». Ми публікуємо фотографії неправильно припаркованого транспорту, який псує естетичний вигляд селища, руйнує майно громади, блокує рух пішоходів і загрожує їхній безпеці.

Завдяки активності наши читачів ми вже опублікували фото неправильно припаркованого автомобіля на бруківці перед самим входом у магазин «Квінта»легковика, який заїхав на бруківку, викладену перед входом у приміщення Шацького відділення зв'язку, сповнений обурення лист мами, яка везла у візочку дитину і вимушена була об'їжджати автомобіль на тротуарі.

Сподіваємося, що публічний осуд хоч трохи дисциплінує водіїв-хамів.

Просимо наших читачів не збавляти активності. Фотографуйте автомобілі, які заважають вам пройти або проїхати, і надсилайте на електронну адресу видання: [email protected], або ж насилайте, скориставшись рубрикою «Додати новину».

Читайте також: 

"Автохам": автомобіль припаркували на пішохідному переході

Улюблене місце паркування автохамів - тротуар по вулиці Шковороди


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром