Назвали ще одну причину будівництва пункту пропуску в Адамчуках

04 Червня 2017, 11:55
1482

Побудова нового пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», що на Волині, дасть змогу розвантажити інші митні переходи – «Устилуг» та «Ягодин».

Про це у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» у п'ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі «Нова Волинь» розповів керівник територіальної організації партії БПП «Солідарність» у Волинській області Роман Романюк, - пише Конкурент.

«Зазвичай, коли приїжджають перші особи держави, всі готуються, є показові виступи, спеціально везуть кудись. Саме в цьому моменті не було показового виступу, і тут Президент побачив, що дійсно є ота жива ситуація, яка є. Є проблема з чергою. Президент України вказав на недоліки та дав термін на усунення. Я переконаний, що мудре керівництво митниці та інші керівники, які якісно виконують свою роботу, справляться з цією задачею. Можливо це не буде сьогодні-завтра, але ми 11 червня побачимо, що за статистикою від 20 до 30 % збільшиться кількість охочих виїхати за кордон (а це ще додаткова кількість людей, які перетинатимуть кордон). Є над чим працювати та куди вдосконалюватися», – наголосив він.

Зі слів Романа Романюка, якщо пункт пропуску «Адамчуки-Збереже» стане постійним, то значно полегшиться робота на інших переходах.

«Скажу ще: дуже важливо не замикатися на існуючих сьогодні переходах та вдосконалювати їхню структуру, а й будувати нові. У нас є прекрасна можливість «Адамчуки-Збереже» в Шацькому районі. Це хороший перехід, який раз на рік відривається. Я впевнений: якщо нам вдасться побудувати там перехід, це дасть змогу розвантажити «Устилуг» та «Ягодин», – наголосив він.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024