Оперативна інформація з поліції: крадіжки, ДТП і пожежа в Світязі

03 Червня 2017, 10:24
2102

З 24 по 30 травня в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло 21 повідомлення про правопорушення і пригоди.

За цей період у районі ніхто не помер, зате вистачало повідомлень про сімейні сварки, бійки і конфлікти між сусідами.

24 травня в селі Пехи один місцевий житель погрожував фізичною розправою іншому.

В той же день виявили крадіжку чотирьох металевих дверей з приватної території у селі Вілиця. А в селі Світязь від блискавки загорівся житловий будинок по вулиці 8 Березня, який належить жителю Луцького району. Внаслідок пожежі було знищено частину даху будинку, потерпілих немає.

26 травня о 10.57 годині в поліцію надійшло повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду з потерпілими по вулиці 50 років Перемоги районного центру. Група реагування, яка виїхала на місце події, встановила, що житель села Смоляри-Світязькі К., керуючи легковим автомобілем, при повороті не надав переваги скутеру, який рухався по зустрічній смузі, і здійснив зіткнення. 

Внаслідок аварії водій скутера житель села Самійличі М. отримав тілесні ушкодження у вигляді забійно-рваної рани лівої гомілки, ссадин гомілки, лівої і правої кисті, забою лівого плечового суглоба. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

В селі Мельники поліцейські мирили матір і сина, які сварилися, в Пулемці конфліктували односельці, у Самійличах – сусіди. У Шацьку та Омеляному сварки між сестрами і братами переросли в бійки, в результаті поліцейські склали на дебоширів адміністративні протоколи. По вулиці Набережна районного центру поліція втихомирювала осіб у нетверезому стані.

27 травня прикордонниками пункту пропуску «Піща» в двох автомобілях, власниками яких є громадяни Білорусі, були виявлені та вилучені металеві телескопічні палиці.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024