Чому сільські ради з запізненням дають відповідь Шацькій райдержадміністрації

03 Червня 2017, 09:15
1445

Про організацію виконання завдань визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, документами вищих органів виконавчої влади, здійснення контрольної діяльності та стан організаційно-кадрової роботи в Шацькій РДА говорили на оперативній нараді, яку провів голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

Інформувала про це присутніх керівників установ та структурних підрозділів адміністрації Лариса Демакова, керівник апарату РДА.

За І квартал цього року в райдержадміністрації зареєстровано 576 вхідних документів та 627 вихідних листів. Доповідач звернула увагу присутніх на виконавській дисципліні в цій роботі. Серед причин, коли відповідь на доручення приходить пізно, є слабкий Інтернет у сільських радах. А ще Лариса Петрівна сказала, що сільські ради не повідомляють про дати проведення сесій та засідання виконкомів.

В Шацькій райдержадміністрації визначили цього року переможців I туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». В номінації «Кращий керівник» перемогла Ольга Назарук, завідувач юридичного сектору апарату РДА, а в номінації «Кращий спеціаліст» - Ірина Грицюк, головний спеціаліст бюджетного відділу управління фінансів РДА.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024